Forumo taisyklės 1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos! 2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“) 3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko... 4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“ 5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems! 6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu. 7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
sveiki gal kas gali isgelbyt mane turiu baisia problema sunkei kuriasi ant starterio mano auto is po keitimo pavaru dezes is automatines i mehanine suzinojau tik po laiko kai isigijau si auto.Nuo ko prasidejo si beda,nusipirkau auto tiksliau issikeitciau i savo sena auto i sia volvo s60 2.4 turbo 147kw zmogus pasake ,kad reikia keist holo davikli tik tiek ,gerai prasikeitciau as tuos daviklius nieko nuvariau diognostika pasidaryt neranda nieko,ok vel varau pas kita meistra vel padaro man diognostika sako nu ka galu gale jis man taip sako pasiziurek degima ir starteri gal srove numusa starteris ok viska padariau ka pasake beda ta pati pfff pradejo jau nervai imt kitas meistriukas sako, kad spineles grupe nu ka as vel i srota keitciu ta spinele nieko tas pats aaaaa galvoju uzdeksiu as ja:) galu gale nuvariau jau pas meistra viena vel pasake smagratis atseit gali but ,bet nebuvo 100proc,…login to view the rest of this post