Tepalo šlangos

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
Atsakyti
Gintaras911
Auto: Volvo 850

Tepalo šlangos

Standartinė Gintaras911 »

Sveiki.
1. Taigi pastebėjau, kad pro tepalo šlangas, kurios eina į aušinimo radiatorių, truputėlį sunkiasi tepaliukas. Girdėjau, kad šrotuose nėra lengviausia užduotis rasti jas, o ir kaina ne iš mažųjų. Tai galvoju ar galima pritaikyti kokias kitas tepalo linijas, nes dar noriu ir tepalo radiatorių kitokį dėti(atskirą nuo aušinimo radiatoriaus).

2. Dar vienas klausimas man iškilo ir nekuriant naujos temos paklausiu čia. Turbūt pagalvosit, kad man nevisi namie, bet noriu išsiimti kondicionierių. VISIŠKAI! Siurblį, radiatorių, garintuvą, visus vamzdžius. Ir įdomu kokia šio komplekto kaina būtų nes reikalingi pinigai tolimesniems mašinos darbams (moksleivis aš :kolobki2_secret )(Su mašina viskas gerai, bet ji nevisai tokiam stovy kurio man reikia). Viskas su kondincionieriu gerai, veikia, šaldo, tik man jis nelabai reikalingas. Kodėl? mano įsitikinimais jis galios man nepridės, todėl noriu, kad varik…login to view the rest of this post

This topic has 2 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Registruotis Prisijungti

Atsakyti